ковбаса ліверна печінкова, ковбаса печінковіа, колбаса ливерная, ливерка, домашня ковбаса, тов чпк, дсту, свинина, смачна ковбасаКовбаса ліверна «Печінкова»
ґатунок: перший
ТУ У 15.1-30183690.006-2006
Оболонка: натуральна
Склад: субпродукти І та П категорії (печінка свиняча або яловича, м’ясна обрізь, вим’я яловиче), шкура свиняча, жир-сирець яловичий, борошно пшеничне, сіль кухонна, композиція прянощів, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 48 годин при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 75% до 80% ;
- 10 діб в середовищі інертних газів при температурі від 00С до 40 С цілими батонами.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 10,3г, жирів – 25г.
Калорійність: 266 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0