балик, бочок, сировяленый, сырокапчёный, тов чпк, балык дворянский, дсту, свинина, бекон, высший сортБалик «Дворянський»
Ґатунок: вищий
ДСТУ
Сирокопчений
Склад: спино-поперекова частина свиняча (балик), сіль кухонна, фосфат,смако-ароматична суміш, стабілізатор кольору.
Термін придатності за відносної вологості повітря від 75% до 78%:
- 30 діб при температурі від 00С до 40С;
- 15 діб при температурі від 40С до 120С;
- 120 діб від -70С до -90С;
- 30 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 30 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С порційне нарізання;
- 20 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С сервіровочне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 5,2г, жирів – 65,2г.
Калорійність: 608 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0