ковбаса варена, колбаса фирмовая, дсту, тов чпк, варёнка,  натурин, свинина, вершкиКовбаса варена "Фірмова"
ґатунок: перший
ТУ У 10.1-39257173-001:2014
Оболонка: натурин
Склад: свинина знежилована напівжирна, шпик боковий, яловичина знежилована другого ґатунку, м’ясо птиці механічного обвалювання, соєвий білок, білковий стабілізатор, крохмаль, сіль, комбінована добавка, сіль, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 2 доби при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 70% до 80% ;
- 30 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 20 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С порційне нарізання;
- 15 діб в середовищі інертних газів при температурі від 00С до 40С цілими батонами;
- 12 діб в середовищі інертних газів при температурі від 00С до 40С порційне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 10г, жирів – 35г.
Калорійність: 355 кКал.



Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0