напівкопчена, копчена ковбаса, полукапчёная колбаса, колбаски для шашлика, ковбаски хутірськи, барбекю, мисливськи, мангал, дсту, ТОВ ЧПККовбаски "Хутірські"
Ґатунок: перший
ТУ У 15.1-36872320-003:2011
Ковбаса напівкопчена
Оболонка: натуральна
Склад: свинина знежилована напівжирна, шпик боковий, філе куряче, яловичина знежилована другого ґатунку, білковий стабілізатор , крохмаль картопляний, сіль кухонна, комплексні харчові добавки, стабілізатор кольору.
Термін придатності за відносної вологості повітря від 75% до 78% :
- 10 діб при температурі від 00С до 120С та в підвішеному стані;
- 15 діб при температурі від 00С до 60С ;
- 3 місяці при температурі від -7 0С до -90С;
- 27 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С;
- 25 діб в середовищі інертних газів при температурі від 00С до 40 С
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 14,8г, жирів – 27,9г.
Калорійність: 224 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0