бочок, бочок любительський, мясний делыкатес, смачне сало, корейка, щоковина, рулька, дсту, тов чпк, грудинкаБочок "Любительський"
Ґатунок: вищий
ТУ У 10.1-33601824-005:2015
Копчено-варений
Склад: грудинка свиняча в шкурі, розсіл (вода питна, засіб для посолу, сіль кухонна, тваринний білок, суміш прянощів, стабілізатор кольору)
Термін придатності за відносної вологості повітря від 70% до 80%
- 8 діб при температурі від 00С до 80С;
- 25 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 20 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С порційне нарізання;
- 14 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С сервірувальне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 8,3г, жирів – 44,2г.
Калорійність: 496 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0