грудинка, грудинка свиняча, свинная грудинка, варено-копчене, дсту, тов чпк, делікатес, мясні делікатеси,Грудинка "Марочна"
ґатунок: вищий
ТУ У 10.1-33601824-005:2015
Копчено-варена
Склад: грудинка свиняча в шкурі, розсіл (вода питна, засіб для посолу, сіль кухонна, тваринний білок, суміш прянощів, стабілізатор кольору)
Термін придатності за відносної вологості повітря від 75% до 78%
- 7 діб при температурі від 00С до 60С;
- 25 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 20 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С порційне нарізання;
- 12 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С сервірувальне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 7,6г, жирів – 61г.
Калорійність: 602 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0