балик, копчёность, деликатес, мясной деликатес, тов ЧПК, ДСТУ, свинина, говядина, балик традиційнийБалик "Традиційний"
Ґатунок: вищий
ТУ У 10.1-33601824-005:2015
Копчено-варений
Склад: спино-поперекова частина свиняча (балик), розсіл (вода питна, засіб для посолу, сіль кухонна, суміш прянощів, стабілізатор кольору), декоративна суміш прянощів.
Термін придатності за відносної вологості повітря від 75% до 78%
- 5 діб при температурі від 00С до 60С;
- 15 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 15 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С порційне нарізання;
- 10 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С сервірувальне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 13г, жирів – 7г.
Калорійність: 115 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0