Ковбаса варена  М’ясна, М’ясна, колбаса мясная, мясная варёная, натуральная колбаса, ДСТУ, свиннаяКовбаса варена "М’ясна"
ґатунок: перший
ТУ У 15.1-25531939-010:2008
Оболонка: целофан.
Склад: свинина знежилована напівжирна, шпик боковий, яловичина знежилована другого гатунку, білковий стабілізатор, соєвий білок, борошно, сіль, харчова добавка, часник, цукор, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 48 годин при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 75% до 78% ;
- 30 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 10,5г, жирів – 20,5г, вуглеводів – 3г.
Калорійність: 998 кДж (238,5 кКал)

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0