Олів’є, оливье, колбаса оливье, варёнка оливье, ДСТУ, оболонка поліамадна, ковбаса свинна, ковбаса свиняча, свининаКовбаса варена "Олів’є"
ґатунок: перший
ТУ У 15.1-35856863-002:2011
Оболонка: поліамідна.
Фасування: великий батон, малий батон, батон 400г.
Склад: свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована другого гатунку, свинина.
Термін придатності:
- 30 діб при температурі від 20С до 60С та відносній вологості повітря 75%.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 12г, жирів – 25г.
Калорійність: 1154,8 кДж (246 кКал).

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0