сметанкова, ковбаса сметанкова, колбаса со сметаной, ТОВ  ЧПК, колбаса вареная, ДСТУ, молочна ковбаса, смачна сметанаКовбаса варена "Сметанкова"
ґатунок: перший
ТУ У 15.1-35856863-002:2011
Оболонка: білкова
Склад: свинина знежилована напівжирна, шпик боковий, м’ясо куряче, м’ясо птиці механічного обвалювання, крохмаль, сіль, молоко сухе, комплексна харчова добавка, часник, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 48 годин при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 75% до 78% ;
- 30 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60С цілими батонами;
- 15 діб у середовищі інертних газів при температурі від 00С до 40С цілими батонами.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 11г, жирів – 28г.
Калорійність: 296 кКал.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0