ковбаса лікарська, колбаса докторская, натуральная оболочка, ТОВ ЧПК, вищий сорт, ДСТУКовбаса варена "Лікарська"
ґатунок: вищій
ДСТУ 4436:2005

Оболонка: поліамідна.
Склад: свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого ґатунку, яйця, сіль, молоко сухе, фосфат, цукор, горіх мускатний, стабілізатор кольору.

Термін придатності:
- 30 діб при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря не більше 75%
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 13г, жирів – 22г.
Калорійність: 1046 кДж (250 кКал).

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0