Ковбаса напівкопчена "Салямі Віденська"
Гатунок: вищий
ТУ У 15.1-30183690-024:2006
Оболонка: фіброуз
Склад: яловичина знежилована першого ґатунку, свинина знежилована жирна та напівжирна, шпик боковий, сіль кухонна, комплексна харчова добавка, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 3 доби при температурі від 00С до 200С та відносній вологості повітря від 75% до 78% в підвішеному стані;
- 10 діб при температурі від 00С до 120С та відносній вологості повітря від 75% до 78% в підвішеному стані ;
- 15 діб при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 75% до 78%;
- 3 місяці при температурі від -70С до -90С;
- 27 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С цілими батонами;
- 25 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С порційне нарізання;
- 12 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С сервірувальне нарізання.

Харчова поживність 100 г продукту: білків – 13г, жирів – 50г.
Калорійність: 2100,4 кДж (502кКал).

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0