ковбаса копчена, ковбаса напівкопчена, краовская, колбаса краковская, колбаса чпк, мясокомбинат в черкассах, тов чпк, колбаса московская, варенокопчена, напівкопчена,колбаса из мяса, натуральная колбаса, мясо, купить колбасу в черкассахКовбаса "Московська"
ґатунок: вищий
ДСТУ 4591:2006
Оболонка: білкова
Склад: яловичина знежилована вищого ґатунку, шпик хребтовий, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх, стабілізатор кольору.
Термін придатності за відносної вологості повітря від 75% до 78%
- 15 діб при температурі від 00С до 150С в підвішеному стані;
- 1 місяць при температурі від 00С до 60;
- 4 місяці при температурі від -70С до -90С;
- 40 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С цілими батонами;
- 35 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С порційне нарізання;
- 12 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С сервірувальне нарізання.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 18г, жирів – 38г.
Калорійність: 1732,18 кДж (141 кКал).

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0