ковбаса копчена, ковбаса напівкопчена, краовская, колбаса краковская, колбаса чпк, мясокомбинат в черкассах, тов чпк, колбаса из мяса, натуральная колбаса, мясо, купить колбасу в черкассахКовбаса напівкопчена «Краківська»
ґатунок: перший
ДСТУ 4435:2005
Оболонка: натуральна.
Склад: свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого ґатунку, грудинка свиняча, сіль кухонна, часник, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, стабілізатор кольору.
Термін придатності:
- 3 доби при температурі від 00С до 200С та відносній вологості повітря від 75% до 78% в підвішеному стані;
- 10 діб при температурі від 00С до 120С та відносній вологості повітря від 75% до 78% в підвішеному стані ;
- 15 діб при температурі від 00С до 60С та відносній вологості повітря від 75% до 78% ;
- 3 місяці при температурі від -70С до -90С;
- 27 діб у вакуумному пакуванні при температурі від 00С до 60 С.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 15г, жирів – 45г.
Калорійність: 1946 кДж (465 кКал).

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0