субпродукты,  трахеи свинные, свинина, трахеи, ДСТУ, ЧПК, ТУ УТрахеї свинячі
Ґатунок: перший
ТУ У 46.38.066-2000
Субпродукт свинячий 2 категорії. Заморожений.
Термін придатності за відносної вологості повітря не менше 80%:
- 4 місяці при температурі -120С;
- 5 місяців при температурі -180С;
- 6 місяців при температурі -250С.
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 13,7г; жирів – 20г.
Хімічний склад: вода – 75,3%; зола – 4%; протеїн – 14,8%; жир – 5%; безазотисті екстрактивні речовини – 2,9%.
Калорійність: 1012 кДж (242 ккал).

Поживна цінність трахей свинячих в значній мірі визначається жиром (до 15%), яких знаходяться на ній , тому що протеїн на 95% складається з колагену і еластину.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0