язик, язик свинячий, делікатес, ТОВ ЧПК, ДСТУ, ГСТУЯзик свинячий
Ґатунок: вищий
ГСТУ 46.019-2002
Субпродукт свинячий 1 категорії. Охолоджений.
Термін придатності за відносної вологості повітря не менше 80%:
- 1доба при температурі від 00 С до 40С;
- 2 доби при температурі від 00 С до -10С;
- 4 місяці при температурі -120С
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 15,9г; жирів – 16г.
Вітаміни: В1 – 0,11мг; В2 – 0,38мг; РР – 9,48мг
Калорійність: 208 ккал.

Язик свинячий за своєю поживністю поступається лише м'ясу першого ґатунку.
Язик свинячий має велику цінність, тому що в його м'ясі немає грубих волокон, що сприяє швидкому травленню і практично повному засвоєнню м'ясного делікатесу.
В складі свинячого язика є такі цінні елементи, як вітаміни В, Е і РР і ряд мінеральних речовин, що відіграють величезну роль в стабільному функціонуванні живого організму. А саме калій, магній, марганець, фосфор, кальцій, натрій, мідь і залізо. Свинячий язик особливо корисний для людей з природною нестачею цих та інших речовин: дітей, людей похилого віку, вагітним і годуючим мамам.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0