серрдце, сердце свинное, субпродукт свинной, ТОВ ЧПК, ДСТУ, свининаСерце свиняче
Ґатунок: вищий
ГСТУ 46.019-2002
Субпродукт свинячий 1 категорії. Охолоджений.
Термін придатності за відносної вологості повітря не менше 80%:
- 1доба при температурі від 00 С до 40С;
- 2 доби при температурі від 00 С до -10С;
- 4 місяці при температурі -120С
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 16,2 г; жирів – 4г.
Вітаміни: В1 – 0,36мг; В2 – 0,8мг; РР – 8,5мг
Калорійність: 101 ккал.

Серце свиняче є дуже поживним субпродуктом завдяки добре збалансованому складу необхідних вітамінів - С, Е, РР і групи В, а також мікро- та макроелементів - заліза, фосфору, йоду і калію. Також даний субпродукт є дуже корисним для людей, які мають проблеми з нирками і нервовою системою.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0