ребра, свинячі ребра, ДСТУ, ЧПКРагу свиняче
Ґатунок: вищий
ТУ У 46.38.031-95
Напівфабрикат м’ясний натуральний. Дрібнокусковий. Охолоджений.
Склад: ребра свинячі напівжирні
Термін придатності:
- 24 години при температурі не нижче 00 С і не вище 80С
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 7,3г; жирів – 62,5г.
Вітаміни: В1 – 0,42мг; В2 – 0,10мг; РР – 1,75мг
Калорійність: 570 ккал.

Для м'яса на свинячих реберцях характерна дивовижна м'якість і ніжність. Свинячі реберця мають надзвичайно приємний смак.
Користь свинячих реберець для людського здоров'я обумовлена високим вмістом заліза, магнію, кальцію, селену, цинку, натрію, калію, цинку, міді, вітамінів Е, РР і вітамінів групи В.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0