свинина, лопатка, свиняча лопатка, шашлик, ДСТУ, ЧПК, білокЛопаткова частина свиняча
Ґатунок: вищий
ТУ У 46.38.031-95
Напівфабрикат м’ясний натуральний. Великокусковий. Охолоджений.
Термін придатності:
- 48 години при температурі не нижче 00 С і не вище 80С
Харчова поживність 100 г продукту: білків – 14,7г; жирів – 29,4г.
Вітаміни: В1 – 0,7мг; В2 – 0,16мг; РР – 1,6мг
Калорійність: 325 ккал.

Високий вміст жирів в свинячому м'ясі має позитивний вплив на організм людини та сприяє відновленню життєвих сил. Свинина багата цинком та магнієм, що позитивно позначається на потенції і серцево-судинній системі. У м'ясі міститься амінокислота лізин, яка необхідна для повноцінного формування кісток.

Відділ збуту: (0472) 544-258
marketing@chpk.ua
скачать dle 12.0